Jaguar F-Pace Forum banner

Instrukcja obsługi

1 reading
2.4K views 11 replies 12 participants last post by  variable.cran  
#1 · (Edited)
Wczoraj dostałem F-Pace z 2017 roku! Jednak brakowało instrukcji obsługi. Czy ktoś wie, gdzie mogę ją dostać w rozsądnej cenie? Dzięki! Jestem w Kalifornii.

#2 ·
Wczoraj dostałem F-Pace z 2017 roku! Jednak brakowało instrukcji obsługi. Czy ktoś wie, gdzie mogę ją dostać w rozsądnej cenie? Dzięki! Jestem w Kalifornii.
Kupiłem swój na eBayu za 39 $. Było ich tam kilka. Sprawdźcie roczniki, ponieważ jedna instrukcja obejmuje 3-4 lata. Bądźcie też cierpliwi, niektórzy próbują trafić w dziesiątkę i pobierają dużo lub wygórowane koszty wysyłki.

#5 ·
#7 · (Edited)
Gratulacje dla F-Pace. Jeśli nie masz nic przeciwko wersji cyfrowej, Jaguar iGuide Online to najłatwiejszy sposób na bezpłatne uzyskanie wszystkich informacji. W przypadku kopii fizycznej, eBay i strona z literaturą Jaguara to solidne opcje, ale zadzwoniłbym również do kilku lokalnych dealerów, czasami mają części zamienne lub mogą zamówić jedną w lepszej cenie. Miałem szczęście znajdując rzadkie instrukcje obsługi samochodów na złomowiskach, więc może warto spróbować, jeśli jesteś na to otwarty.

#11 · (Edited)
Miałem ten sam problem z brakującą instrukcją warsztatową dla mojego F-Pace 18. Znalazłem legalną kopię cyfrową na Jaguar iGuide Online, bardzo pomocną i darmową. Jeśli wolisz fizyczną, spróbuj na stronie z literaturą Jaguara lub sprawdź eBay, ale uważaj na zawyżone ceny. Z doświadczenia zawsze sprawdzaj numery części i lata. Instrukcje często obejmują wiele lat modelowych, ale mogą pomijać informacje specyficzne dla wykończenia.